; Phiacademy | G Clinic & Academy
Phiacademy

Phiacademy

Välkommen till vår Phiacademy som leds av Grand Master Gissell Cures. Här utbildar vi blivande experter inom Phibrows! I vår Phiacademy lär du dig design och teknik för Phibrows, Shading och microblading. Du lär dig beräkna det gyllene snittet, använda alla verktyg för att göra Phibrows och PhiBrush, plus att du får råd och stöd efter genomgången utbildning på vår Phiacademy under de följande 6 månaderna. Vår Phiacademy är unik i sitt slag. Det är vi som är experterna och som var med från början vid introduceringen av tekniken med microblading och Phibrows. Grand Master Gissell Cures är den som införde Phibrows tekniken till Sverige, samt att hon 2014 grundade Phiacademy och har lärt ut alla tekniker för Phibrows sedan dess.

Vänligen besök vår informationsida om Phiacademy för att se exakta kursdatum och ännu mer detaljerat med vad som ingår i våra paket!

Phiacademy kurs

Stolta över vår Phiacademy

Till Phiacademy är du välkommen om du vill bli expert på Phibrows, Shading och alla de tekniker för microblading som Phibrows innebär. När du går vår kurs i Phibrows på Phiacademy kommer du garanterat kunna ge dina kunder fina 3D ögonbryn. Du lär dig anpassa Phibrows tekniken för ett perfekt resultat för alla dina kunder.

Så lär du dig Phibrows tekniken:

Det är bara på Phiacademy som du lär dig Phibrows tekniken till fullo och kan sedan fullända metoden för snygga 3D ögonbryn för dina kunder! Ta kontakt och boka här!