3D ögonbryn Stockholm

Bor du i Stockholm och funderar på att skaffa 3D ögonbryn? I så fall skaffar du de mest naturliga ögonbryn som du kan tänka dig. 3D ögonbryn är de slags ögonbryn som inte tar över hela ansiktet, utan bara ramar in dina fina ögon. En behandling för 3D ögonbryn i Stockholm är absolut det bästa alternativet. Vi välkomnar dig till G Clinic Academy som både är en skönhetssalong och Phiacademy, där elever lär sig utföra den fina tekniken med 3D ögonbryn i Stockholm. Här kan du få de 3D ögonbryn som du kommer att bli nöjd med.

Så får du 3D ögonbryn i Stockholm

3D ögonbryn innebär att vi inte tatuerar ögonbryn, på de sätt som man gjorde förut, på 00-talet. Att tatuera streck istället för att ha riktiga ögonbryn var populärt då, men oftast blev det bara släta streck ovanför ögonen och ofta rakade man bort de egna ögonbrynen för att tatuera streck som skulle ersätta dem.

Sedan dess kom tekniken med 3D ögonbryn som verkligen är tredimensionella ögonbryn. Nu är det ju inte så att vi kan skapa nya hårstrån där de tidigare ögonbrynen fanns, men vi använder pigmentering i en ögonbrynspenna, och fyller i strån med pigment och på sätt skapar vi 3D ögonbryn. Tekniken kallas även microblading, vilket beskriver vad det verkligen är.

Så går det till att få 3D ögonbryn:

 • Det bästa som du kan göra när du vill ha fina ögonbryn, är att ta kontakt med oss och boka in en tid för konsultation.
 • När du kommer till oss ser vi till så att du får ett fint mottagande och härlig egentid för just dig.
 • Vi beräknar det gyllene snittet så att ögonbrynen kommer att bli perfekta för ditt ansikte.
 • Då vi utför dina nya 3D ögonbryn ser vi till så att du ska känna dig bekväm under behandlingen.
 • Efteråt kan du göra det som du vill göra, du behöver inte vila eller liknande.
 • Det är bra om du inte solar direkt efter en behandling med 3D ögonbryn.
 • Du är välkommen för en gratis efterbehandling 60 dagar efter din 3D ögonbrynsbehandling.
3d ögonbryn stockholm

Våra behandlingar är semi-permanenta

Skillnaden med tatuering av ögonbryn är bland annat att en tatuering är permanent, men det är inte våra 3D ögonbryn. Detta för att det kan skada ögonbrynen att tatuera på den känsliga huden ovanför ögonen. Sedan kanske du ångrar dig. Det finns de som en gång tatuerade sina ögonbryn som har ångrat sig. Så om du tatuerar ögonbryn kan du inte få dem ogjorda, det går inte att ångra dem.

På G Clinic använder vi PhiBrows teknik och du får möjligheten att välja mellan olika ögonbrynsbehandlingar. Du kan få Phibrows Master, Phibrows Royal, Phibrows Powder och Shading, vilket innebär att du får fina ögonbryn, samt att vi adderar färg på samma sätt som vid microblading och gör dem mer fylliga. Med otroliga Phibrows Powder lägger vi pigment på huden, alltså ersätter detta sminkning. För att få så fina 3D ögonbryn som möjligt så kan man här kombinera olika tekniker för en helhetsbehandling.

FAQ – vad innebär begreppen?

 • 3D ögonbryn – detta är det resultat som du får när vi använder våra olika tekniker för att du ska få så fina och naturliga ögonbryn som det bara är möjligt.
 • Phibrows – detta är en särskild teknik som ger dig 3D ögonbryn. Det är en microblading teknik som heter Phibrows, då vi använder särskilda Phibrows-verktyg för en fin microblading.
 • Phibrows Powder – detta är en teknik som vi använder vid microblading som ger extra fylliga ögonbryn. Vi täcker hela huden med pigment istället för att rita hårstrån i 3D teknik.
 • Shading – detta är en annan teknik, likt microblading och som vi använder för att fylla i med pigment på ögonbrynen.
 • Kombo – ger det bästa resultatet. Då gör vi både en microblading och shading som fulländar dina 3D ögonbryn.

Ta kontakt med oss när du önskar fina 3D ögonbryn i Stockholm. Välkommen att ta kontakt med G Clinic & Academy!

© Copyright G Clinic & Academy 2023 | Skapad av Rawdesigns