Vi som jobbar på G Clinic • Academy

Gissell Cures grundade G Clinic • Academy och introducerade PhiBrows – microblading till Sverige 2014. Gissell är idag Sveriges enda Grand Master of Honour, den allra högsta titeln som går att uppnå.

PhiBrows Royal Artist – Marta Kalmar, är utbildad och handplockad av Gissell. Vi har nu på G Clinic • Academy utfört över 15.000 ögonbrynspigmenteringar sedan starten och vi har skänkt PhiBrows ögonbrynsbehandlingar till människor som har haft Cancer eller har Alopecia (separat kösystem) sen begynnelsen. Vi har idag hjälp över 150 underbara människor att få tillbaka sina uttryck i ansiktet. Dessa behandlingar är alltid kostnadsfria ”Pay With Smile”.

Andreas Granström, förvaltar och sköter allt annat inom G Clinic • Academy. Det är Andreas som har hand om webshoppen, då vi är den auktoriserade Svenska återförsäljarna av PhiBrows produkter. Det är även honom ni har kontakt med när ni mailar oss.

Vi eftersträvar alltid efter naturliga, harmoniska och tidlösa resultat!

Utöver alla våra behandlingar så är vi även ”PhiAcademy Sweden” och har framgåmgsrikt haft PhiBrows kurser och utbildat över 400 PhiBrows elever.

GISSELL CURES
PhiBrows Grand Master Of Honour

ANDREAS GRANSTRÖM
Office Manager

MARTA KALMAR
PhiBrows Royal Artist

© Copyright G Clinic & Academy 2023 | Skapad av Rawdesigns