Svar på de vanligaste frågorna

Vänligen läs här innan du kontaktar oss.

Vi har inga andra tider än de som finns på BokaDirekt.

Alla våra tider hittar du på BokaDirekt. Schemat är öppen 12 månader åt gången för ”Nya Set”.

Återbesökstider öppnas några månader åt gången, dessa kan du boka efter att du har gjort ditt ”Nya Set”.

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan. Ej avbokad tid eller uteblivet besök debiteras.

Avbokning görs på BokaDirekt med din avbokningskod du har erhållit vid bokningstillfället.

Det går också bra att maila oss minst 24 timmar innan för avbokning: hej@gclinicacademy.se

OBS! Avbokning kan INTE göras per telefon!

Avbokning vid sjukdom senare än 24h innan behandling debiteras 500:-
Avbokning 24h innan behandling debiteras 50% av behandlingspriset

Vi har ingen reservlista då efterfrågan på våra behandlingar är alldeles för stor. Så fort en tid blir ledig så finns den tillgänglig på BokaDirekt

(Detta gäller vid kosmetisk pigmentering)

Kom gärna osminkad, utvilad och utan stress. För bästa resultat:

Viktigt!

 • Du bör rådfråga läkare om du har tagit blodförtunnande mediciner så som: Waran, smärtstillande mm. (Är du osäker om just din medicin är blodförtunnande var vänlig och rådfråga din läkare innan du bokar din behandling.)
 • Undvik Omega-3 en vecka innan
 • Du får inte ha högt blodtryck
 • Du får inte vara gravid
 • Du får inte ha några blodsjukdomar
 • Har du gjort Botox, så måste det ha gått minst 2 veckor innan din bokade behandling
 • Färgar du brynen så måste det gå 2 veckor innan behandlingen
 • Inte ha utsatt huden för sol de sista 2 veckorna
 • Det får inte finnas utslag i eller runt ögonbrynen
 • Undvik alkohol några dagar innan behandlingen
 • Har du tidigare tatuerade ögonbryn så måste du få

Vi har inga separata konsultationer. Har du frågor innan din behandling så går det bra att maila oss på: hej@gclinicacademy.se

Vi går annars igenom all information på plats vi behandlingstillfället.

OBS! Har du en gammal tatuering eller pigmentering så MÅSTE du skicka skarpa och tydliga bilder för bedömning och godkännande. Detta oavsett om ögonbrynen är gjorda hos oss eller annan utövare.

Kommer du med ett gammalt arbete vi inte har fått se och godkänt innan så har vi rätten att neka dig behandling och kommer tyvärr att debitera dig för den bokade tiden.

I priset ingår behandling, ett återbesök inom 60 dagar samt allt du behöver för att ta hand om brynen efter dessa besök.

Återbesöket är ENDAST till för dig som gjort dina ögonbryn hos oss på G Clinic & Academy

Ett återbesök ingår i priset. Den bör ske tidigast efter 1 månad från behandlingstillfället, dock inom 60 dagar. Efter 60 dagar är återbesöket förbrukat.

Vid återbesök efter 60 dagar får du boka ”Påfyllning inom 1 år” eller ”Påfyllning inom 2 år”

Missar du ditt kostnadsfria återbesök inom 60 dagar, så går det att boka ett “Extra Återbesök” för 750:-
Efter det är det “Påfyllning” som gäller för 2000-2500:- beroende på vilken utövare.

Hållbarheten är extremt individuell. Vissa kan behöva en påfyllning (touch-up) efter 6-8 månader medan andra kan vänta 1-3 år. Vi utgår ifrån den enskilda individen, därav har vi inga tidsintervaller. Det är olika från hud till hud. Faktorer som kan påverka är t ex hur du tar hand om huden, om du har torr eller fet hud, peeling, exfoliering, krämer, solexponering mm. Vi kan därför inte garantera hur längre just dina ögonbryn kommer att hålla för just dig. Vi kan garantera att vi alltid gör vårt bästa för att göra för att göra de absolut finaste och naturligaste ögonbrynen för just ditt ansikte.

OBS! Har du tidigare tatuerade ögonbryn hos oss eller annan utövare, oavsett hur gammalt det är, så MÅSTE du skicka skarpa och tydliga bilder för bedömning och godkännande till hej@gclinicacademy.se

Kommer du med gammalt arbete oavsett om det är gjort hos oss eller annan utövare vi inte har fått sett och godkänt innan så har vi rätten att neka dig behandling och kommer tyvärr att debitera dig för den bokade tiden.

Huden får EJ bedövas innan behandlingen. Vid för bedövning så absorberar huden vätskan ifrån bedövningskrämen och blir då svampig. Resultatet blir då inte lika bra, då det blir svårare att tillsätta pigmentet (färgen). Behandlingen är inte smärtfri. Smärtan är väldigt olika från person till person. Vissa tycker att det knappt känns, medan andra tycker att det är en väldigt påtaglig smärta. Alla har klarat av att genomgå hela behandlingen, men räkna med att det kommer att kännas.

Kosmetisk pigmentering kan inte göras om du medicineras med blodförtunnande mediciner, så som Waran, smärtstillande mm. Rådfråga alltid med din läkare vid osäkerhet.

Är du under behandling utav Roaccutan (acne medicin) måste du vänta minst 6 månader efter avslutad behandling innan du kan pigmentera dina ögonbryn.

Bedövning kan ej användas i förebyggande syfte. (Bedöva inte brynområdet innan din behandling.)

Om förbedövning sker så absorberar huden vätskan från bedövningen och blir svampig. Blir då svårt att få in pigmentet (färgen) och resultatet kommer inte att bli tillfredsställande. Bedövningen kommer att kunna tillsättas underbehandlingen (men inte innan). Vid amning kan man inte få någon bedövning alls.

Rekommendationen är att vänta 4 månader efter avslutad behandling p.g.a. av hormonerna

Pigmentering kan tidigast utföras 3 veckor runt ögonbrynsområdet efter behandling.

Kosmetisk pigmentering utförs INTE om du är gravid. Vid amning går det bra att göra microblading, men bedövning kan då inte användas.

(För bästa resultat rekommenderas att göra behandlingen 4 månader efter avslutad amning p.g.a. hormonerna.)

När du kommer till oss är det Din tid. All fokus är på just Dig. Men det är även vår arbetsplats och trots att vi verkligen älskar både Barn och Djur ser vi helst att de inte följer med till salongen.

Det är oerhört viktigt för oss att du kan njuta av Din tid i vår oas och att vi kan lägga all koncentration på vårt arbete som innebär precision och perfektion just i ditt ansikte.

Vi tar endast emot SWISH

Parkering brukar finnas längs med Hantverkargatan.

För microblading är det 18-års gräns.

© Copyright G Clinic & Academy 2023 | Skapad av Rawdesigns