Tatuera ögonbryn Stockholm

Funderar du på att tatuera dina ögonbryn? I Stockholm finns G Clinic på Kungsholmen och vi har vår skönhetssalong på Hantverkargatan 5s. Det bästa sättet att tatuera ögonbryn i Stockholm sker hos oss och vi utför perfekt tatuerade ögonbryn. Se till att boka in en tid när vi tatuerar dina ögonbryn. Om du vill ha ett naturligt resultat för dina ögonbryn och som inte tar över hela ansiktet, utan bara ramar in dina ögon är en tatuering av ögonbryn i Stockholm det bästa alternativet. G Clinic Academy är både en skönhetssalong och en Phiacademy där elever lär sig utföra den fina tekniken med att tatuera ögonbryn i Stockholm.

Att tatuera ögonbryn i Stockholm

Att tatuera ögonbryn i Stockholm innebär att vi använder tekniken för tatuering av tredimensionella ögonbryn. Nu är det ju inte så att vi kan skapa nya hårstrån där de tidigare ögonbrynen fanns, men däremot använder vi pigment vid användning av en ögonbrynspenna. När vi tatuerar ögonbryn fyller vi i strån med pigment på ögonbrynen, ett efter ett. På det sättet får du perfekta och naturliga ögonbryn. Tekniken kallas även microblading, vilket beskriver vad det verkligen är. Vi använder verktyg för microblading som åstadkommer det bästa tänkbara resultatet för tatuerade ögonbryn. Våra experter på tatuering av ögonbryn kallas Phibrows Artists, vilket verkligen beskriver vad detta är; ett artisteri där vi tatuerar ögonbryn som ger dig ett perfekt resultat. Bättre sätt finns inte! Så går det till att tatuera ögonbryn:

 • För det första är det bäst att ta kontakt med oss och boka in en tid för konsultation.
 • När du kommer till oss ser vi till att du får ett fint mottagande och egentid för just dig.
 • Vi beräknar det gyllene snittet, så att vi kan tatuera ögonbryn som perfekt ramar in ditt ansikte.
 • Vi använder den absolut senaste tekniken för att tatuera ögonbryn och samtidigt ser vi till så att du känner dig bekväm under behandlingen.
 • Efteråt kan du göra det som du vill och behöver inte vila eller liknande.
 • Det är bra om du inte solar direkt efter en tatuering av ögonbryn.
 • Du är välkommen för en efterbehandling 60 dagar efter att vi har tatuerat dina ögonbryn.

Våra behandlingar är semi-permanent

När vi tatuerar dina ögonbryn är det inte permanent, detta för att det kan skada ögonbrynen. Huden är väldigt känslig ovanför ögonen och skulle den vara permanent så kanske du ångrar dig. Det finns de som en gång tatuerade sina ögonbryn som sedan har ångrat sig, och efter det kan du inte få dem ogjorda, det går inte att ångra en tatuering. Vi använder PhiBrows tekniken och här kan du välja att få behandling med microblading och en Shading. Du kan även få Phibrows Powder vilket innebär att du får mer färg och mer iögonenfallande ögonbryn, vilket ersätter väldigt mycket sminkning. En Shading teknik adderar vi färg på ögonbrynen på samma sätt som vid microblading, men utan att skapa strån på ögonbrynen.

För att tatuera ögonbryn och få ett så bra resultat som möjligt så kan man här kombinera de olika teknikerna för en helhetsbehandling av ögonbrynen. Men vad är innebär de olika behandlingarna?

 • Phibrows – detta är en särskild teknik för att tatuera ögonbryn. Det är helt enkelt en microblading teknik som heter Phibrows och vi använder särskilda Phibrows-verktyg för en fin microblading.
 • Phibrows Powder – detta är en teknik som vi använder vid microblading som ger extra fylliga ögonbryn med färg på huden på ögonbrynen, för dig som verkligen vill ha riktigt fylliga ögonbryn.
 • Shading – detta är en annan teknik, likt microblading och som vi använder för att skapa färg på ögonbryn.
 • Kombination – det är det allra bästa resultatet när du vill tatuera ögonbryn med microblading och shading och som fulländar dina tatuerade ögonbryn.
 • Dessutom får du ett gratis återbesök 60 dagar efter behandling med Phibrows.

Så ta kontakt med oss så att du får en fin tatuering av ögonbryn i Stockholm!

© Copyright G Clinic & Academy 2023 | Skapad av Rawdesigns