Utbildning microblading

Välkommen till vår microblading utbildning som leds av vår Grand Master Gissell Cures. På vår skönhetssalong G Clinic Academy utbildar vi blivande experter inom microblading. Vi finns centralt i Stockholm, på Hantverkargatan och har vår utbildning för all slags microblading. Utbildningen i microblading går ut på att lära dig design och teknik för för en fin microblading. När du sedan bemästrar tekniken för microblading kan du erbjuda dina kunder microblading med Phibrows, Phibrush och Shading. Dessa metoder är det bästa sättet att utföra microblading på, så att dina kunder får perfekta 3D ögonbryn. Phibrows har verkligen vunnit mark i Sverige sedan Grand Master Gissell Cures införde tekniken och nu har du chansen att få bästa tänkbara utbildning för microblading.

Vad innebär utbildning i microblading?

När du går vår utbildning i microblading kan vi garantera att du lär dig anpassa tekniken för microblading och kunna erbjuda ett perfekt resultat för dina kunder. Du kommer att lära dig Phibrows som är den teknik för microblading som ger det mest naturliga utseendet på ögonbryn. Och om du arbetar med Phibrows kommer dina tjänster att bli efterfrågade av arbetsgivare runt om i hela Sverige. Under vår utbildning i microblading lär du dig tekniken med Phibrows av den som är allra bäst inom Phibrows tekniken.

Gissell Cures är Grand Master inom Phibrows och som grundade utbildningen i microblading och är den enda som får lära ut Phibrows i Sverige. Det innebär att det endast är på vår utbildning i microblading som du kan lära dig det bästa sättet att erbjuda dina kunder fina 3D ögonbryn. Det är här som du lär dig microblading tekniken till sin fulländning. Grand Master Gissell Cures är även den första som startade tekniken med microblading i Sverige, så att efter tusentals microblading behandlingar, är hon den bästa som du kan välja när du vill lära dig microblading. När du vill erbjuda 3D ögonbryn till dina kunder är detta den allra bästa tekniken. Vi kan garantera att den som lär ut microblading bäst är Grand Master Gissell Cures som lär dig en känsla för kvalitet, estetik och detaljer. Ingen annan har den långa erfarenhet, estetik och kunnande som hon har. På vår utbildning i microblading lär du dig:

  • Använda verktyg för microblading.
  • Beräkna det gyllene snittet som är nödvändigt för att utföra microblading på ett sätt som gör att ögonbrynen får den rätta tjockleken och längden.
  • Använda microblading på utvalda modeller, som vi har kontakt med, om det inte är så att du har egna val av modeller.
  • Använda Phibrows och Shading tekniken som ger ett perfekt resultat för 3D ögonbryn med microblading.

Sedan får du stöd under 6 månader efter genomgången utbildning i microblading på Phiacademy. Om du vill få ett certifikat som tillåter dig att kalla dig Phibrows Artist – som garanterar att du bemästrar microblading tekniken – bör du lära dig alla 11 steg. Det är bara hos oss på Phiacademy som du lär dig microblading tekniken till fullo och kan sedan fullända metoden för snygga 3D ögonbryn till dina kunder. Ta kontakt här och boka in din utbildning i microblading!